Uncategorized

Welkom op mijn (ver)nieuw(d)e beautyblog!

1 februari 2016
Yes! Het is vandaag 1 februari 2016 en ik heb daden bij mijn woorden gevoegd waardoor ik jullie officieel welkom mag heten op mijn (ver)nieuw(d)e beautyblog! Sinds mei 2014 blogde ik al via wordpress.org maar ik vond het hoogtijd dat ik overstapte naar mijn eigen domein en een nieuwe lay-out.
downloadDe grootste verandering is eigenlijk mijn lay-out, dat zal jullie zeker niet ontgaan. Maar een andere verandering is mijn naam en de meer persoonlijke informatie die jullie nu kunnen vinden via de About pagina (en aan de foto rechts is ook geen ontkomen aan ;-)). Ik blog al sinds het begin onder Mjay -een naam die ik altijd fancy’de– maar mijn real life naam is dus gewoon Marjolein!
Maar oké, dit gezegd zijnde, wat mogen jullie vanaf nu verwachten op mjaysbeautycupboard.be? In feite hetzelfde als voordien maar dan net een tikkeltje meer! 🙂 Tot nu toe ging het enkel en alleen over beauty maar om mijn blog iets persoonlijker te maken lijkt het me fijn om ook wat lifestyle toe te voegen. De juiste details weet ik nog niet, mjaysbeautycupboard is en blijft een beautyblog, maar ik kijk er wel naar uit!
Als jullie nog ideeën zouden hebben, laat ze dan zeker achter in de comments! En het is natuurlijk ook mogelijk dat er hier en daar nog iets technisch mis is met de website, ook dat mogen jullie zeker laten weten 😉
Om op de hoogte te blijven nieuwe blogposts kunnen jullie me volgen via Twitter en Instagram. Met Bloglovin heb ik momenteel nog enkele problemen maar die zouden hopelijk snel verholpen zijn!
Liefs,
Mjay ♥

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Mariska 2 februari 2016 at 11:48

  Ziet er heel erg netjes uit! Mooi, je bent vast trots 😀

  • Reply admin 5 februari 2016 at 08:31

   Dankjewel! Ja, toch wel haha 😀

 • Reply Lariesa 3 februari 2016 at 07:11

  Ziet er mooi uit meis! Heel leuk, ook dat je een about pagina hebt gemaakt. Leuk om te lezen dat je het ook leuk vind om pretparken te bezoeken haha. 😀

  • Reply admin 5 februari 2016 at 08:32

   Haha fijn om te weten dat dat in de smaak valt!

 • Reply Marushi 3 februari 2016 at 20:09

  Ziet er heel goed uit! Ik ben benieuwd naar je artikelen! ^^ -x-
  Marushi plaatse onlangs…Win €30,- shoptegoed bij Hoesjes-Outlet.nl!My Profile

  • Reply admin 5 februari 2016 at 08:32

   Dankjewel!

 • Reply Tanja 11 februari 2016 at 20:37

  Veel succes! Ik ben alvast verliefd op de lay-out 🙂

  • Reply admin 19 februari 2016 at 14:27

   Dankje!!

  Leave a Reply

  CommentLuv badge