Uncategorized

Personalitis #3 – Diploma visagie behaald!

1 december 2014

Ik had nooit gedacht dat ik dit zou kunnen zeggen maar: ik heb mijn diploma visagie behaald! Een tijdje geleden schreef ik reeds dat ik me had ingeschreven bij de Wellness Academie om een cursus visagie te gaan volgen. De academie biedt zowel een basiscursus als een gevorderden cursus aan en die eerste heb ik nu voltooid!

Het waren drie intensieve en lange (maar leuke!) zondagen waarbij we zowel theorie als praktijk hebben gezien. Gaande van verzorging tot smokey eyes en bruidsmake-up, het was heel wat! Hierdoor ben ik wel gaan beseffen dat ik er écht van hou om anderen te schminken en als het kan leer ik hen ook graag iets bij :-)!

Ik kan intussen al niet wachten om aan de gevorderden cursus te beginnen. Hier wordt dieper ingegaan op specifieke thema’s zoals jaren 20 make-up, colourful make-up, etc. Het is nog een halfjaartje wachten om hiermee te kunnen starten (de cursussen zitten razendsnel vol) maar intussen kan ik blijven oefenen, zowel op mezelf als anderen!

Zou het iets voor jou zijn, zo’n opleiding visagie?

Liefs,

Mjay.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Julie 2 december 2014 at 00:53

  Gefeliciteerd! 😀 Eender welk diploma behalen is iets dat gevierd mag worden! 😉

  • Reply Mjay 7 december 2014 at 22:27

   Dat is waar! Dankjewel!

 • Reply BEAUTY KONING 4 december 2014 at 23:49

  Wauw, gefeliciteerd dame! Heb je eigenlijk foto’s van je visagie lessen? Ik zou je looks willen zien! Ik had wel een certificaat gekregen, toen ik nog op schoonheidsspecialiste zat, maar die lessen hadden geen inhoud en ik was steeds het voorbeeld qua looks. And gurl, believe mah, dat was niet zoveel soeps toentertijd. xD

  • Reply Mjay 7 december 2014 at 22:27

   Ik heb dik spijt dat ik m’n spiegelreflex niet mee had.. Want bijgevolg heb ik geen foto’s 🙁 (ik slaag er niet in ‘look’ foto’s te maken met mijn gsm, zal aan mij liggen). Ben ook wel eens voorbeeld geweest! Maar gelukkig deed ze dan maar 1 kant of ze deed het op meerdere meisjes waardoor ik toch nog mee kon 😉 Heb je die ook aan Wellness Academie gedaan dan? Ben er razend enthousiast over, vooral over de docente!

 • Reply Sylvana 6 december 2014 at 18:18

  Wat leuk! Van harte gefeliciteerd :)!

  • Reply Mjay 7 december 2014 at 22:25

   Dankjewel!

 • Reply Nominatie Wellness Academie MUA Award 2015! | Mjay's beautycupboard 16 december 2015 at 12:42

  […] jullie misschien al eerder heb gelezen (KLIK!) ben ik vorig jaar begonnen aan het eerste deel van mijn opleiding visagie. Ondertussen heb ik het […]

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge