TRAVEL & WANDERLUST

Sevilla citytrip fotoverslag – deel 2

12 oktober 2017
Enkele weken geleden konden jullie al het eerste deel van mijn citytrip artikel lezen. Vandaag is het tijd voor deel 2 van mijn Sevilla verslag!
Dag 3 – Dinsdag
De derde dag zijn we onze dag begonnen met Metropol Parasol. Het meest moderne ‘monument’ dat je zal vinden in Sevilla. Je kan een toegangsticketje kopen om zo met de lift over het platform te lopen wat je een prachtig uitzicht geeft over Sevilla.

Op het gelijkvloers van de Metropol zit trouwens een foodmarket. Erg leuk als je houdt van de lokale cultuur en gewoontes!
Na deze bezichtiging zijn we via de winkelstraten een eet-en rustpauze gaan opzoeken, met héérlijke churros. Voor de prijs van amper 3 euro krijg je enorm veel churros, een potje chocolade én een glas water. Dit in een rasecht Spaans café’tje genaamd Barel Comercio, heerlijk!

’s Avonds hadden we met Freecity Tours een Flamenco tour gereserveerd, inclusief optreden. Dit ging door in de wijk Triana, aan de andere kant van de rivier, waar we nog niet eerder waren geweest. De tour was een leuke manier om zowel toeristen als locals te leren kennen die je vervolgens de historiek van flamenco meegeven. Het optreden nadien was super intiem met amper 12 mensen. Als je nog nooit een flamenco optreden hebt gezien; zeker doen!

Een foto met deze fantastische flamencogroep kon uiteraard niet ontbreken 😉

Rond 22u gingen we terug te voet richting ons hotel. Sevilla is overigens een heerlijke stad om in de zomer ’s avonds nog buiten te komen. De locals leven dan echt helemaal op en er is overal animo.
Dag 4 – Woensdag
Onze laatste volle dag in Sevilla besloten we te spenderen in de koelte van het Acuario de Sevilla. Het is niet het grootste aquarium dat ik al gezien heb maar wel 1 van de mooiste!
Op de terugweg naar het centrum kwamen we een boottour tegen. Op het water van de rivier heb je niet meteen specialere uitzichten maar het is wel een erg fijne en verfrissende vorm van sight-seeing. Ook dit was een aanrader! Van al het gekabbel op het water kregen we honger en zijn we gaan luchen. Op weg naar het hotel zagen we dat de winkel Primor voor het eerst sinds de 4 dagen dat wij er waren, open was. En wat bleek? Primor is een geweldige drogisterij met merken zoals Makeup Revolution, Rimmel, Essie, Catrice, etc.! No need to say dat ik hier toch wel enige tijd heb rondgelopen en mijn geld heb uitgegeven.
Eenmaal terug in het hotel besloten we nog een laatste keer van het uitzicht op het dakterras te genieten in het gezelschap van een cocktail.

Dag 5 – Donderdag
Donderdagochtend na het ontbijt was het tijd om onze koffers te pakken en met de taxi naar de luchthaven te gaan. Om 14u zat ons Sevilla tripje er op en keerden we terug richting België.
Nu ik dit geschreven heb voelt het écht aan alsof de zomer voorbij is… Ik kijk alweer uit naar de volgende citytrip! Deel 1 van het verslag kan je hier vinden.
Laat zeker even weten waar jullie volgende vakantie naar toe gaat!
Liefs,
Mjay ♥
Je kan me volgen via Instagram Bloglovin‘ – Twitter

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Daniëlle 13 oktober 2017 at 07:26

  Wat een prachtige foto’s ! Ik ben nog nooit in Sevilla geweest, lijkt me erg lek.
  Daniëlle plaatse onlangs…Video: Opgemaakt SeptemberMy Profile

 • Reply Marielle 20 oktober 2017 at 18:29

  Prachtige foto’s!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge