BEAUTY & CARE Shoplog SHOPPING

Shoplog Aken – Beauty & Verzorging (DM, Kiko, …)

8 juni 2016
De vorige shoplog is alweer 3 maanden geleden dus het leek me wel leuk om nog eens mijn nieuwe spulletjes van mijn laatste shopdagje te laten zien!
IMG_7734-1

Eigenlijk was het de bedoeling om een dagje naar Rijsel (Lille) te gaan met mama maar dat werd helaas geannuleerd wegens te weinig reizigers (het was een busuitstap). Uiteindelijk hebben we dan besloten net even de grens over te steken richting Aken, wat trouwens erg goed bevallen is!
Qua verzorging heb ik alweer 2 Balea producten meegenomen: een scheergel en een deo. Beiden had ik nog nooit geprobeerd maar ik kan wel al zeggen dat de scheergel is uitgetest en goedgekeurd! Ook bracht ik nog 3 producten mee voor mijn haar: een serum van Balea, haarlak van l’Oréal en krulmousse van Pantene. Ik schreef al eerder over het merk Bebe dat verkrijgbaar is bij de Duitse DM en ik bracht deze keer reinigingsdoekjes van dit merk mee.
IMG_7739Qua kwasten ben ik goed geslaagd in de Douglas waar ik een lippenseel en een eyelinerpenseel meenam, samen met een nieuwe Beautyblender. Verder kwamen we geheel onverwacht een TK Maxx tegen waar ik sponsapplictors van Elite spotte die me wel goed lijken om de oogschaduwen van Colourpop mee aan te brengen. In een verdoken hoekje zag ik tot slot nog een blushkwast van Eco Tools die ik ook meenam.
IMG_7740Ik heb het erg rustig gehouden op vlak van lipstick waardoor ik maar 1 kleurtje heb gekocht bij de Kiko, samen met een lip balm.
IMG_7741Voor de ogen nam ik ook nog bij de Kiko een glitter eyeliner mee die ik daar nog niet eerder had gezien. Verder heb ik bij de DM de Great Lash mascara van Maybelline gekocht. Zowel in de waterproof versie als de gewone. En ik vond eindelijk het Catrice wenkbrauwsetje waar Lotte van lottelovesbeauty.nl erg enthousiast over is.
IMG_7742Als laatste nam ik 2 nieuwe foundations mee van Maybelline: de Fit Me foundation en de Dream Velvet. Verder kon een back-up van mijn geliefde concealer absoluut niet ontbreken.
Dat waren alle beauty- en verzoringsspullen! Aken was erg leuk qua winkels dus ik heb ook nog wat kleding geshopt maar dat vind ik altijd zo moeilijk om op foto te zetten… Sowieso is Aken echt een aanrader om een dagje te gaan shoppen. Ik denk dat ik hierover misschien nog een aparte post ga maken. Laat vooral weten of je dit leuk zou vinden!
Ben jij onlangs nog gaan shoppen? Wat heb je gekocht?
Liefs,
Mjay ♥
Je kan me volgen via Instagram BloglovinTwitter

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Nicole 8 juni 2016 at 07:07

  Wat heb je leuke producten gekocht zeg! De kwasten van Zoeva zien er erg mooi uit!
  Nicole plaatse onlangs…Netflix FavouritesMy Profile

 • Reply anna 8 juni 2016 at 07:49

  Leuke shoplog! Shoppen bij de DM, daar word ik zo gelukkig van :-). Die lipstick van Kiko is ook zo mooi!
  anna plaatse onlangs…EENVOUDIG JE EIGEN MARBLE WALLPAPER CUSTOMIZEN!!!My Profile

 • Reply Kiss & Make-up 8 juni 2016 at 08:49

  Mooie buit, goed geshopt 🙂
  Kiss & Make-up plaatse onlangs…Giveaway | Covergirl LashBlast Volume Mascara + Jumbo Gloss Balm Sheers x3 (open worldwide)My Profile

 • Reply Saraya 8 juni 2016 at 17:31

  Mooie aankoopjes, leuk voor te zien 🙂
  X
  Saraya plaatse onlangs…Kruidvat Maracuja & Coconut Crèmedouche ( Limited Edition)My Profile

 • Reply Annika 8 juni 2016 at 19:03

  Leuke producten, de lipstick ziet er echt mooi uit! 🙂

 • Reply Melissa 9 juni 2016 at 07:02

  Je hebt heerlijk geshopt zeg! Ik krijg ook helemaal zin om te shoppen.

 • Reply Sax and the Pretty 9 juni 2016 at 15:40

  Ha, vroeger had ik altijd die mascara van Maybelline! Wist niet dat die nog bestond, geweldig issie! X
  Sax and the Pretty plaatse onlangs…Lisa Jacobs – “Ik was te vaak bezig met of iets goed genoeg was”My Profile

 • Reply Laura 12 juni 2016 at 20:57

  Mooie aankoopjes hoor! Ik ben heel benieuwd naar de lipstick van KIKO. Heb zelf ook enkele lipsticks van dit merk in mijn stash waar ik erg tevreden over ben.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge