BEAUTY & CARE Review

Review – Nude Eyes Palette H&M

26 september 2014

Ik schreef onlangs al heel enthousiast over een product van H&M dus ik besloot toch ook even een ander product te testen dat er heel goed uitzag. Het Nude Eyes Palette!

F01Def

Het palette is gemaakt van zwart karton (aan de binnenkant), zonder meer. Het printje van voor is een beetje “gewoon”, misschien zelfs wat… Kinderlijk? Verder sluit het palette met een magneetje.

F20Def

Zoals de naam van het palette doet vermoeden gaat het om kleurtjes waarmee je de perfecte nude look kan maken. Maar daar stopt het niet! Er zitten ook 3 kleuren wenkbrauwpoeder in. Ook daar was ik zeer benieuwd naar.

F03Def

Het gaat om 3 shimmery kleuren (Beige, Nude, Light Brown), zoals te zien in de zon:

F09Def

Het doosje vond ik er echt veelbelovend uitzien, maar is het dat ook? Dit zijn de swatches van de oogschaduwen in gewoon daglicht:

F15Def

En van het wenkbrauwpoeder:

F19Def

Mehh… Ik weet het niet zo? Op één of andere manier had ik meer verwacht. Ik moest ook echt een beetje kijken dat ik genoeg daglicht had want anders zag je er gewoon veel te weinig van. De oogschaduwen voelen heel poederig aan, niet echt aangenaam vind ik zelf.

De wenkbrauwpoeders zijn daarentegen wel gepigmenteerd maar ik moet jullie teleurstellen met een voor en na. Geen van de drie kleuren (Black, Brown, Light Brown) komt mooi overeen met de kleur van mijn wenkbrauwen. Ik had iets tussen Black en Brown in moeten hebben. Komt daarbij dat de poeders echt wel héél korrelig zijn waardoor het een boeltje werd. Voor mij werken deze poeders niet echt, jammer!

Conclusie

Voor de prijs van € 4,99 mag je natuurlijk niet héél veel verwachten. Maar na het goede resultaat van de duo lipsticks stelt dit palette mij toch een beetje teleur. Mede omdat bijvoorbeeld Catrice voor dezelfde prijs super goede palettes maakt, check mijn vorig artikel daarover! De swatches, de substantie, … Nee ik vrees dat ik dit palette niet meer vaak zal vastnemen, jammer genoeg!

Ben zeker wel nog benieuwd naar deze palettes van H&M.

Heb jij al ervaring met H&M oogschaduw?

 

Liefs,

Mjay.

 

You Might Also Like

No Comments

 • Reply svenja 26 september 2014 at 10:16

  Jammer dat de pigmentatie toch wat tegenvalt. Deze sla ik denk ik over. Bedankt voor de fijne en eerlijke review!

  • Reply Mjay 26 september 2014 at 10:24

   Ik raad hem helaas niet aan, nee.. Oh graag gedaan hoor! 😀

 • Reply Kiss & Make-up 26 september 2014 at 12:33

  De swatches zijn inderdaad niet overtuigend, jammer.

 • Reply jasmijncherubijn 29 september 2014 at 13:11

  Vind het resultaat ook maar mèh. Het palette zelf ziet er nochtans veelbelovend uit!

  • Reply Mjay 2 oktober 2014 at 06:35

   Vond ik ook!

 • Reply Natasja 1 oktober 2014 at 19:07

  Ik had eigenlijk ook wel meer verwacht.. dat laat de verpakking je ook denken.. maar goed, toen ik de prijs zag.. dacht ik “oooooh” vandaar!

 • Reply Recap 2014 Beauty & Blog | Mjay's beautycupboard 30 december 2014 at 21:41

  […] betreft artikelen, of attracties zoals WordPress het mooi verwoord, is er deze top 5: 1) Review Nude Eyes Palette H&M 2) Review NYC Big Bold Bronzing Powder 3) Review Catrice Make Up Blending Sponge 4) De Winactie 5) […]

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge