BEAUTY & CARE Quick Look

Quick Look – Smokey cat eyes – Graspop Metal Meeting 2017

20 juni 2017
Afgelopen zondag ben ik voor het eerst naar Graspop geweest en ik kan je zeggen, ik keek niet enkel uit naar de muziek maar ook naar het maken van een look!
Ik ben zeker geen metalfan in hart en nieren maar toen ik hoorde dat o.a. Evanescence kwam, besloot ik de ruige muziek dan toch maar te omarmen voor een dag. En de beste manier om me daar thuis te voelen qua look was eigenlijk helemaal binnen mijn comfort zone! Wie mijn Instagram volgt heeft de look waarschijnlijk al even voorbij zien komen maar ik wou hier even toch ook even de details delen.
Om een beetje inspiratie op te doen heb ik me gebaseerd op deze cat eye look van Jaclyn Hill:

Ik ben aan de slag gegaan met het Urban Decay Ultimate Naked palette, meer had ik niet nodig! Als basis heb ik gewerkt met Lock Out in mijn crease en buitenste ooghoek. Om de cat eye-vorm te bekomen heb ik Lethal bij in mijn ooghoek aangebracht. Blenden is hier een absolute must! Vervolgens, net zoals Jaclyn, heb ik een eyeliner op mijn waterlijn aangebracht. Om de look af te werken kan je nepwimpers op doen maar dat zag ik niet zitten dus heb ik enkel mascara opgedaan.
En last but not least mocht een donkere lipkleur zeker niet ontbreken. Op bovenstaande foto’s was hij wat vervaagd maar de foto hieronder doet deze NYX soft matte in de kleur Copenhagen alle eer aan!
Met uitzondering van de lipkleur heb ik mijn look helemaal niet moeten bijwerken terwijl het 30 graden was, festival proof dus! 😉 En zo heerlijk om nog eens wild te gaan met make-up!
Wat vinden jullie van de look? En zijn jullie al ooit op Graspop geweest?
Liefs,
Mjay ♥
Je kan me volgen via Instagram Bloglovin‘ – Twitter

 

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Mariska 21 juni 2017 at 12:21

  Zo tof dat je op Graspop bent geweest! Wil ik ook nog een x heen 😀 nice make-up look!

  • Reply admin 24 juni 2017 at 22:08

   Zeker eens doen! En thx 😉

 • Reply Rebecca 22 juni 2017 at 12:33

  Wauw je kan zo een donkere look echt heel goed hebben! Die lipkleur is prachtig!
  Rebecca plaatse onlangs…Is marble still a thing?My Profile

  • Reply admin 24 juni 2017 at 22:08

   Awh, dankjewel! Ben ook groot fan van de lipkleur.

  Leave a Reply

  CommentLuv badge