BEAUTY & CARE Shoplog SHOPPING

Mini shoplog & B-Day presents – NYX & bareMinerals

15 december 2014

Afgelopen zondag ben ik weer eens met mamlief weg geweest, richting Dusseldorf! Een zeer leuke en gezellige shopstad tijdens de kerstperiode waarbij we de kerstmarkt gecombineerd hebben met de stad, waarover later een verslagje.
Ik heb ontzettend veel geluk gehad bij Galeria Kaufhof waarbij er een über vriendelijke MUA (make-up artist) achter de counter van bareMinerals stond. En dat ik een Douglas ben tegengekomen waar ze NYX verkopen. Neem daarbij dat het over een twee weken mijn verjaardag is en je hebt een mini shoplogje 😉

A03d

De producten van bareMinerals waren heel mooi uitgestald waardoor je er wel even ‘moest’ stoppen. Van alle producten was er netjes een tester dus ik kon lustig aan de slag!
In mijn eigen mandje ging het pigment ‘Water Lily’. Een roze kleur die me onmiddellijk aan Disney doet denken. Ik was hier al even naar op zoek omdat ik van romantische oogmake-up hou en deze kleur is daarvoor ideaal. Ook in mijn mandje ging de 5-in-1 BB Advanced Performance Cream Eyeshadow (want, er was geen kortere naam) in de kleur Sweet Spice. Kort samengevat dient het als oogschaduwprimer maar dan eentje waar een kleur in zit. Sweet Spice is een taupe kleur met een grijstint in. De verkoopster begreep me onmiddellijk toen ik zei dat ik achter een ‘leverkleur’ zocht 😉

In mama’s mandje gingen reeds 2 verjaardagscadeau’tjes. Een duo oogschaduw in de kleur The Paradise Found. Hierin zit een echte mosgroene kleur en een bijhorende oranje kleur, I like! En als klapper op de vuurpijl.. Een dupe van Chanels’ Illusion d’Ombre in Diapason! Dat is de Prime Time die je op de foto ziet.  Voor zij die niet weten waar ik het over heb en al nieuwsgierig zijn, check even Jasmijn haar blogpost hierover want dankzij die blogpost was ik om voor de kleur. Je kan je voorstellen hoezeer ik mamlief bedankt heb!

En last but not least kwam ik per toeval nog een Douglas tegen, waar sinds kort NYX wordt verkocht. Daar belandde ook in mama’s mandje, voor mij, Love in Florence.

Uiteraard komen er van deze prachtige producten reviews en looks aan, dus volg me nog even via Bloglovin’ of WordPress om op de hoogte te blijven! En wie belanden één van de producten nog op jou shopping/wishlist 🙂

Liefs,

Mjay.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Julie 16 december 2014 at 01:29

  Dat NYX palette ziet er prachtig uit! 🙂
  Ik ben benieuwd naar de pigmentatie!

  • Reply Mjay 16 december 2014 at 21:58

   Deze week nog komt de review online! Ben er super tevreden over 🙂

 • Reply Kiss & Make-up 16 december 2014 at 15:37

  Mooie aankopen! Ik wil al heel lang iets van BareMinerals proberen…

  • Reply Mjay 16 december 2014 at 21:58

   ’t Is de moeite! 🙂 Zeker doen als je de kans hebt.

 • Reply BEAUTY KONING 16 december 2014 at 22:07

  Ik ben benieuwd naar het pigment van BareMinerals! Het merk klinkt bekend in mijn oren, maar ik heb er nog geen reviews van gelezen, dus mijn aandacht heb je. De palette van NYX.. too die for! Ben benieuwd naar je looks dame!

 • Reply jasmijncherubijn 19 januari 2015 at 19:29

  Haha, ben ik je enabler? Maar Diapason is dan ook echt wel een fantastische kleur. Ben benieuwd naar de dupe!

  • Reply Mjay 19 januari 2015 at 19:44

   Kinda 😛 Ja ik ben erachter gekomen dat fotograferen na de werkuren echt niet de moeite loont dus ik wacht op het perfecte moment om foto’s te maken voor een artikel en look!

  Leave a Reply

  CommentLuv badge