BEAUTY & CARE

Mijn favoriete (on)bekende beautyvloggers

7 augustus 2017
Naar mijn aanvoelen is de beautycommunity op YouTube echt gegroeid het laatste jaar. Het is natuurlijk leuk om te zien dat merken ook meer en meer samenwerken met beautyvloggers. Maar dit heeft voor mij toch wel een verschuiving van mijn abonnementen tot gevolg gehad. Sommige beautyvloggers volg ik nog amper terwijl er anderen zijn die ik meer heb weten appreciëren. Benieuwd wie dit zijn? Check hieronder mijn lijstje!

♥ Jessie Maya
Daar waar ik vroeger dolenthousiast werd van de grootste beautyvloggers, word ik nu meer enthousiast van de meer persoonlijke meiden. Eentje daarvan is Jessie Maya. Ik kan niet inschatten hoe bekend ze is in België maar in Nederland heeft ze zeker en vast aan populariteit gewonnen. Ze is lekker down to earth en echt doodeerlijk. Ze test de leukste hypes waarvan we ons allemaal afvragen ‘werkt dit wel écht?’ en dit met de nodige dosis humor!

♥ Ali Andreea
Ali Andreea is een, als ik me niet vergis, Roemeense make-up artist die echt je aandacht kan trekken. Onderstaand filmpje is het eerste wat ik per toeval van haar zag en sindsdien ben ik fan van haar. De tips die ze deelt zijn fantastisch en ze maakt haar filmpjes zo simpel met haar leuk accent. Je moet misschien even aan haar kalmte wennen maar haar filmpjes zijn absoluut de moeite waard.

♥ KathleenLights
Deze beautyvlogger is eigenlijk de enige super populaire YouTuber waar ik nog met veel plezier naar kijk. Kathleen heeft uiteraard samenwerkingen met o.a. ColourPop maar toch geeft ze me de indruk dat ze eerlijk is. Met haar looks kan je inspiratie opdoen en ze vertelt verder openlijk over haar angststoornis. Of je nu van beauty, shoplogs of chit chat video’s houdt, bij Kathleen vind je het allemaal!

♥ Vera Camilla
En gaan we weer over naar een Nederlandse YouTuber. Vera is volgens mij nog steeds immens populair én ze wint ook aan populariteit. Ik ben zo’n beetje met haar blog volwassen geworden en sindsdien ook verslaafd aan haar filmpjes. Ze geeft haar ongezouten mening over producten maar is ook op en top vrouw. Tegenwoordig geeft ze ook meer tips waar niet alleen vrouwen die in beauty geïntresseerd zijn iets aan hebben. Check hieronder bijvoorbeeld haar filmpje met lichaamstaal Q&A.

♥ Jamie Paige
Deze Canadese Jamie is ook een make-upartist die de meest fantastische looks maakt. Niet zozeer out of the box maar wel looks die je volledig zelf kan maken. Ook bij haar heb ik het gevoel dat ze altijd eerlijk probeert te zijn.

Hebben jullie nog aanraders voor mij? En volg jij één van de bovenstaande beautyvloggers?
Liefs,
Mjay ♥
Je kan me volgen via Instagram Bloglovin‘ – Twitter

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Nicole 7 augustus 2017 at 14:08

    Wat leuk om te zien welke youtubers jij leuk vind. Een aantal kende ik nog niet!
    Nicole plaatse onlangs…The Lip Battle: Pro’s & Cons Of Liquid Lipstick, Lipstick and LipglossMy Profile

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge