BEAUTY & CARE Review

l’Oréal Paradise Extatic Brow Pomade – Review

27 november 2017
Wanneer een drogisterijmerk meegaat in een hype, wordt mijn nieuwsgierigheid altijd gewekt. En hoewel ik me meestal kan bedwingen, kon ik nu niet wachten om de Paradise Extatic Brow Pomade te kopen. Na mijn nutteloze zoektocht op vakantie heb ik hem besteld op bol.com en heb ik de pomade nu enkele weken in gebruik.
De meest bekende wenkbrauw pomade (gel) is waarschijnlijk deze van Anastasia Beverly Hills. Eerlijk is eerlijk, 30 euro voor een wenkbrauwproduct is mij veel te duur. En l’Oréal heeft mij begrepen! Zij kwamen uit met een budgetproof product dat er ook nog eens mooi(er) uitziet. De gel komt in een glazen potje, inclusief borsteltje. Door het formaat niet super handig om mee te nemen in je toilettas maar je bespaart wel een extra make-upkwast.

De brow pomade komt in 3 kleuren: blonde, brunette en chatain. Ik twijfelde tussen brunette en chatain maar ben uiteindelijk voor brunette gegaan omdat chatain een iets te bruine ondertoon heeft voor mij. Bij het swatchen viel me gelijk op dat de gel ongelofelijk zacht is en de ideale hoeveelheid pigment bevat. Enige nadeel aan de zachtheid is dat het borsteltje wel veel product opneemt, een beetje te veel want dit brokkelt af.
Over de kleur en de textuur was ik dus meteen enthousiast maar ik was ook wel benieuwd naar het uiteindelijke resultaat van de gel op je wenkbrauwen. Ik werk namelijk altijd met wenkbrauwpoeder of een potlood. Dan is zo’n gel een behoorlijke aanpassing. Daar waar je met poeder een erg strakke en afgelijnde wenkbrauw kan creëren, kan je met deze gel net een meer natuurlijk effect bekomen. Een extra voordeel is bovendien dat je gemaakte foutjes makkelijk kan verwijderen. Dit alles zorgt ervoor dat deze gel werkelijk door iedereen gebruikt kan worden.
Hieronder zie je links mijn natuurlijke wenkbrauwen en rechts het resultaat met de pomade.
De gel is zo makkelijk in gebruik en geeft zo een mooi resultaat dat je er zelf niet aan denkt om een super strakke wenkbrauw te maken. Ik wijk amper af van mijn natuurlijke vorm en heb me vooral gefocust op het begin van mijn wenkbrauw. Dit maakt bovendien dat ik ’s ochtends veel sneller klaar ben. Qua houdbaarheid scoort hij ook goed. Ondanks de zachte gelformule blijft hij de hele dag zitten en ik heb het gevoel dat mijn haartjes meer op hun plek blijven dan bij een poeder (zonder wenkbrauwgel er overheen).
Ik denk dat mijn enthousiasme over deze brow pomda duidelijk naar voor komt in deze review. Als je op zoek bent naar een makkelijk en betaalbaar wenkbrauwproduct kan ik je de Extatic Brow Pomade van l’Oréal dus echt aanraden! Het enige minpuntje is de beperkte kleurenselectie waardoor het wel zou kunnen dat de kleuren toch niet een match zijn voor jou.
Je kan de Extatic Brow Pomade vinden op bol.com en kruidvat.be voor ongeveer 13 à 15 euro!
Wat vinden jullie van dit budgetproof wenkbrauwproduct?
Liefs,
Mjay ♥
Je kan me volgen via Instagram Bloglovin‘ – Twitter

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge