BEAUTY & CARE Wishlist

Januari beauty wishlist

21 januari 2017
Ik heb geen idee of wishlisting een officieel werkwoord is maar geef toe, iedereen houdt soms toch wel eens dingetjes in het achterhoofd om later misschien aan te kopen? Dat zijn de dingen die ik op mijn wishlist zet. Deze keer heb ik een lijstje vol met beautyproducten, wat anders ;-).

♥ Beautyblender Bubble
Ik heb reeds 2 beautyblenders versleten en gebruik momenteel een spons van Real Techniques. Toen ik zag dat Beautyblender met een speciale lichtroze editie kwam vanwege hun 15-jarig bestaan heb ik hem meteen op mijn wishlist gezet. Ik vind deze kleur namelijk veel leuker dan de felroze kleur die ik eerst had.
♥ Makeup Obsession – Luxe palette
Het merk Makeup Obsession heeft een tijdje geleden mijn aandacht getrokken. Ze hanteren het concept van een leeg palette dat je kan vullen met hun producten. De ‘mirror’-versie vind ik het mooist.
♥ Makeup Obsession – Refills
En om het palette te vullen heb ik meteen 4 gezichtpoeders op mijn wishlist gezet. 2 highlighters waarbij Peach heel warm van kleur is en Bare dan weer wat koeler. Verder zag ik dat ze ook een contourpoeder hebben die -denk ik- licht genoeg is voor mijn huid. En natuurlijk vul ik dit geheel aan met een mooie roze/perzikachtige blush.
♥ Nabla – Mono Blossom Blush in Regal Mauve
Nog een prachtig merk waarvan ik nog niets getest heb: Nabla! Ik heb deze producten voor het eerst bij VeraCamilla zien voorbij komen en de Regal Mauve blush lijkt me met zijn oudroze kleur perfect voor iedere dag.
♥ Nabla – Cream Shadow  in Morning Glory
Deze cream shadow doet me een beetje denken aan de paintpots van MAC. Zelf gebruik ik meestal foundation of een echte primer onder mijn oogschaduw maar deze cream shadow wil ik ook wel eens testen.
♥ Milani – Conceal + Perfect in 01 Creamy Vanilla
YouTube staat vol met positieve filmpjes over deze foundation en hij staat intussen al heel lang op mijn wishlist. Maar met alle foundations die ik al in 2016 gekocht en getest heb is deze van Milani op mijn wishlist blijven staan.
♥ City Color  – Primer Oil
Het is nu echt putje winter met deze vriestemperaturen en mijn gezicht ziet af. Ik merk dat ik wat droge plekjes heb in mijn gezicht en deze primer olie kan dat misschien verhelpen. Dit is zo’n product wat ik gewoon echt wil testen. Maar dan wel best in de winter natuurlijk 😉
Wat staat er op jullie wishlist? En wat ontbreekt er misschien op die van mij?
Liefs,
Mjay ♥
Je kan me volgen via Instagram Bloglovin‘ – Twitter

 

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Nicole 22 januari 2017 at 01:51

  Ik ben ook zo benieuwd naar makeup obsession. Hele mooie wishlist heb je!
  Nicole plaatse onlangs…Diorskin Star ConcealerMy Profile

 • Reply Tanja 24 januari 2017 at 20:34

  Weer iets om naar uit te kijken op je blog! Ik mis precies wel een nagellakje 😀

 • Reply Elisa 9 februari 2017 at 17:54

  De beautyblender is altijd goed maar al helemaal in deze blush pink kleur… Hebben!
  Elisa plaatse onlangs…Testing, testingMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge