BEAUTY & CARE Review

I Heart Makeup | Ur the best thing – Review (+look!)

22 februari 2016
Mijn laatste Quick Look maakte ik met een palette dat ik pas had gekocht én heel enthousiast over ben: het I Heart Makeup palette Ur the best thing. Ik kon mijn enthousiasme moeilijk voor mezelf houden dus ik ben er mee aan de slag gegaan, kijk mee!
iheartpaletteffrontIk had wat spullen nodig in het Kruidvat en bij het afrekenen aan de kassa zag ik opeens een mini-assortiment I Heart Makeup paletten liggen. Ik kende de “chocolade”-reeksen al maar ik kon niet langs de flashy paarse verpakking van Ur the best thing kijken.
IheartcoverZo op het eerste zicht zegt het palette weinig maar aan de achterkant kan je de kleurtjes zien die er in zitten.
iheartbackIn het kartonnen doosje zit het palette zelf. Gemaakt van zwart, glanzend plastiek met op de voorkant de naam van het merk en het palette. Ik vind deze verpakking het fijnste. Ze worden niet vies en zijn lekker stevig.
iheartpalette1In het palette zitten in totaal 32 kleuren: 22 glanzende en 10 matte. Dit vind ik een hele fijn combinatie!
iheartpalette2Dit is echt een heel divers palette. Er zitten neutrale, roze en donkere matte kleuren. Hetzelfde geldt voor de glanzende kleuren. Gaande van roze tot grijs en donkerpaars. Pretty! De kleuren hebben helaas geen namen dus we moeten het doen met cijfertjes.
swatches1t5De eerste 5 matte kleuren zijn wat meer van de bruintinten en 1 zwarte kleur. Het is uiteraard niet verbazend dat de lichtste kleur wegvalt op mijn arm maar ik vind zo’n kleuren wel ideaal als basiskleur.
swatches5t10De 2de rij met matte kleuren start ook met een heel lichte kleur, helaas niet te zien op mijn arm. De kleuren in deze rij zijn ideaal om als blendkleur te gebruiken in je arcadeboog. Alle matte kleuren zijn ontzettend romig. Ze zijn niet hard en brokkelen bijgevolg ook niet, erg fijn en een beetje onverwacht!
swatches11t16Dit zijn de eerste zes glanzende kleuren. De eerste 2 kleuren zijn roze. De 3de en 5de kleur bronzig terwijl de 6de kleur meer bruin is.
swatches17t21In de 5 laatste glanzende kleuren van de bovenste rij zitten 2 grote favorieten: de voorlaatste kleur (prachtig grijs) en de laatste kleur. En check die pigmentatie!
swatches22t27Vervolgens de eerste 6 kleuren van de onderste rij. Opnieuw zijn de eerste 2 kleuren rozig. Vervolgens zit er een gouden/bronze kleur tussen en de 3 laatste zijn bruin.
swatches28t32De laatste 5 kleuren bevatten ook 3 grote favorieten! De 2de kleur leek me prachtig in de verpakking maar ik vind de swatch minder mooi. De 3 volgende kleuren daarentegen zijn veel mooier op mijn arm dan in de verpakking! De voorlaatste kleur was trouwens leidend voor mijn quick look van vorige week.
De kleuren blenden echt allemaal ongelofelijk fijn en ik heb daarom ook een 2de look met het palette gemaakt. Ik heb de wat meer neutrale kleuren gebruikt maar wel met een lijntje als “specialleke“.
IMG_6641Zoals je ziet op de foto heb ik de fall-out met opzet laten zitten. Dat doen sommige oogschaduws in dit palette dus wel. Maaaaar dit is voor mij niet echt een nadeel gezien de geweldige blendbaarheid (is dat een woord?).
Iheartpalette5Dit palette en anderen zijn sinds kort verkrijgbaar in het Kruidvat voor maar € 9,99. Ik vind ze zeker en vast hun geld waard! Moest je ernaar op zoek gaan, kijk zeker even aan de kassa! Daar heb ik ze gevonden.
Wat vind jij van het ur the best thing palette?
Liefs,
Mjay ♥
Je kan me volgen via Instagram BloglovinTwitter

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Inaya 22 februari 2016 at 10:00

  Ik had ze in mijn handen in de kruidvat, maar heb ze daarna teruggelegd…daar heb ik nu spijt van.
  Inaya plaatse onlangs…Mac Studio Fix fixen!My Profile

  • Reply admin 26 februari 2016 at 07:33

   Maar misschien liggen ze er volgende keer nog! Vraag me ook af of ze permanent in het assortiment zitten…

 • Reply Saraya 22 februari 2016 at 20:05

  Mooie Palette, mooie ooglook 🙂
  X
  Saraya plaatse onlangs…Essence All That Greys / Eyeshadow PaletteMy Profile

  • Reply admin 26 februari 2016 at 07:33

   Dankje! 🙂

 • Reply Nicole 23 februari 2016 at 09:19

  Wauw echt een goed palette zeg, zeker voor zo een klein prijsje!
  Nicole plaatse onlangs…Maybelline Colorshow Blush’Em Duo BlushesMy Profile

  • Reply admin 26 februari 2016 at 07:33

   Ja het is de moeite!

 • Reply Rachel Kromdijk 23 februari 2016 at 09:25

  Het chocolade palette met de lichtroze kleur erin die is ook geweldig van dit merk

  • Reply admin 26 februari 2016 at 07:32

   Oh die moet ik dan eens even bekijken!

 • Reply Kiss & Make-up 23 februari 2016 at 10:08

  Supermooie kleuren, maar inderdaad, aan de textuur te zien is er inderdaad wel wat fall-out. Maar ik kan daar ook nog wel mee leven als het voor de rest allemaal zo goed is.
  Kiss & Make-up plaatse onlangs…Review | Gillette Venus Swirl + Gillette ProShield (+ giveaway x5 for him & her!)My Profile

  • Reply admin 26 februari 2016 at 07:32

   Er valt mee te leven inderdaad. Vind het kleurenaanbod heel goed en de pigmentatie moet niet onder doen 🙂

 • Reply Mariska 24 februari 2016 at 15:36

  Hier zitten wel heel erg veel kleuren in zeg! Ik vind het een goede prijs kwaliteit verhouding 🙂
  Mariska plaatse onlangs…Outfit | een beetje lenteMy Profile

  • Reply admin 26 februari 2016 at 07:31

   Ja absoluut, ik ook!

 • Reply Tanja 5 maart 2016 at 21:12

  Dju, zag die ook liggen maar niet meegenomen! Zonde!

  • Reply admin 10 maart 2016 at 21:29

   Op sommige plaatsen gaan ze niet zo hard denk ik, dus wie weet kom je ‘m nog tegen!

  Leave a Reply

  CommentLuv badge