BEAUTY & CARE FASHION Look

Feestelijke Halloween look met een kantje

17 oktober 2017
Halloween komt weer dichterbij en het leek me leuk om deze keer fashion met beauty te combineren. Ik heb me namelijk laten inspireren door…

Lingerie! Inspiratie voor een (Halloween)look kan je natuurlijk overal vandaan halen. Maar toen ik onlangs benaderd werd door Hunkemöller om hun Sexy Shapes te ontdekken, leek het me leuk om mijn uitgekozen lingerie te combineren met een look. Nu halloween voor de deur staat is dat natuurlijk de uitgelezen kans om een beetje een over the top look te maken.
First things first, als je niet bekend bent met Hunkemöller kan ik je écht aanraden om de Sexy Shape vragenlijst even te beantwoorden (hier te vinden!). 
Je krijgt 2 persoonlijke vragen die je makkelijk aan de hand van tekst en afbeeldingen kan beantwoorden. In de derde stap kan je dan aangeven welke maat je hebt maar ik heb ook even mijn maat gecontroleerd.
Na deze stapjes gedaan te hebben kwam ik uit op de shape beautiful balcony en 1 omtrekmaat groter dan wat ik gewend ben (no shame here ;-)).
Omdat de manier van werken me wel beviel wou ik toch ook nog graag mijn favourite fit ontdekken. Elke sexy shape heeft namelijk 1 of meerdere favourite fits wat het shoppen erg makkelijk maakt! Je hoeft namelijk maar te filteren op jouw fit, in mijn geval The Dreamlift, en je krijgt een lijst met de perfecte bh’s op jouw maat.
Mijn oog viel op een oudroze bh met een mooi kantje aan de voorkant dat net hoger komt dan de bh zelf. Ik bestelde de maat die ik toegewezen kreeg aan de hand van de metingen. 2 werkdagen later kwam het toe in het postpunt.

Does it really work? Ik was uiteraard erg benieuwd of de bh nu écht zo goed zou zitten. Omdat het allemaal via de webshop verlopen was hield ik rekening met het feit dat de bh toch niet 100% goed zou zitten. Daar had ik het even mis! Hij zit zó goed… Ik durf zelfs te zeggen dat deze bh beter zit dan de laatste die ik kocht in de winkel van Hunkemöller zelf. Dit komt uiteraard door het feit dat de antwoorden zeer goed afgesteld zijn op het uiteindelijke resultaat. Natuurlijk helpen de verkoopsters je ook erg goed in de winkel maar zelf had ik hier nog geen gebruik van gemaakt omdat ik altijd wel vond dat mijn bh’s oké waren. Tot ik nu natuurlijk mijn favourite fit in de goede maat heb gedragen. Ik kan echt elke vrouw aanraden om de korte vragenlijst in te vullen en nadien met het resultaat een bh te shoppen via de webshop. Of als je toch liever eerst test voor je koopt kan je natuurlijk jouw wishlist gaan uitproberen in de winkel.
Net omdat ik nog geen bh met zo’n mooie kant had, was ik geïnspireerd voor mijn Halloween look. Ik had al vaker op Instagram looks voorbij zien komen waarbij er kant wordt getekend op het ooglid. Omdat ik normaal niet zo van de details ben leek het me tegelijk ook een leuke challenge.
De basis van mijn ooglook is een taupe/burgundy smokey eye. Hiervoor heb ik de Sleek palettes Storm 578 en Ultra Mattes V2 gebruikt. Mijn crease is geblend met een zwarte oogschaduw en van daaruit ben ik begonnen met het natekenen van het kant, met behulp van een eyeliner. Toegegeven, dit was echt geen makkelijke opdracht. Je hebt een vaste hand nodig en je mag niet te veel knoeien met de eyeliner omdat het er dan al snel ‘vertroebeld’ uit ziet. Maar ik ben wel tevreden met het eindresultaat en uiteraard met mijn nieuwe aanwinst! Hopelijk heb ik ook jullie hiermee kunnen inspireren.
Ben jij bekend met de Sexy Shapes en Favourite Fits van Hunkemöller?
Door wie of wat ga jij je dit jaar laten inspireren met Halloween?
Liefs,
Mjay ♥
Je kan me volgen via Instagram Bloglovin‘ – Twitter
Dit artikel betreft een samenwerking. Mijn mening is hierdoor echter nooit beïnvloed.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge