BEAUTY & CARE Fototorial

Feestdagenlook tutorial – Morphe 35D palette

10 december 2015

Deze tijd van het jaar vertoef ik maar al te graag tussen mijn make-up, al is het maar om iets nieuw en feestelijk te kunnen proberen. Deze keer nam ik mijn Morphe 35D palette erbij en heb ik er een foto tutorial van gemaakt. Als je nog inspiratie zou zoeken, kijk dan gerust verder! šŸ™‚

IMG_6097

Het Morphe 35D palette is een redelijk donker palette waardoor ik toch graag een basic kleur erbij neem en hiermee start of aanvul.
Dat was deze keer 010 Vanillaty Fair van Catrice. Deze breng ik aan als basis over mijn geheel ooglid, tot aan mijn wenkbrauw.

PicMonkey Collage2

Vervolgens ga ik verder met het Morphe palette en neem ik een beige shimmery kleur. Deze blend ik met Vanillaty Fair over mijn geheel ooglid maar ik ga niet hoger dan mijn arcadeboog.
Hierna neem ik een bruine kleur, met een groene ondertoon. Deze zet ik met een fluffy kwast aan in mijn buitenste ooghoek en blend ik naar het midden toe.
PicMonkey Collage

Om mijn ogen wat te laten ‘poppen’ neem ik de prachtige turquoise kleur uit het palette en die zet ik met een platte oogschaduwkwast in het midden van mijn ooglid. Ik maak deze kwast proper en blend vervolgens deze kleur in de bruine kleur. Vanillaty Fair breng ik opnieuw aan in mijn binnenste ooghoek en ik zorg voor een overloop naar de turquoise kleur.
Om het geheel af te maken zet ik mijn wimperranden aan met een bruin oogpotlood (Bourjois Contour Clubbing Eyeliner in de kleur Up and Brown). Ik werk nog even af met mascara en mijn ooglook is klaar!
Je kan hierbij een neutrale lipkleur dragen maar zelf vond ik een bessenrode kleur wel mooi bij het geheel passen.
IMG_6096

Is dit een look die jij zou dragen voor de feestdagen?

Liefs,
Mjay.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply svenja 11 december 2015 at 10:45

  Wauw, wat een prachtige look. Je ziet er sprankelend en stralend uit <3 Ik vind die groene/blauwe tint ook heel mooi bij jou passen!

  • Reply Mjay 14 december 2015 at 14:37

   Wauw dankjewel voor het mooie compliment!

 • Reply Kiss & Make-up 11 december 2015 at 11:39

  Love it!

  • Reply Mjay 14 december 2015 at 14:37

   Thanks!

 • Reply Rachel Kromdijk 11 december 2015 at 11:49

  wauw prachtige foto die op het eind je hebt een mooie look gemaakt!

  • Reply Mjay 14 december 2015 at 14:36

   Dankjewel voor het lieve compliment!

 • Reply Feestdagenlook – Looking at the blue side of life | Mjay's beautycupboard 24 december 2015 at 08:10

  […] ook gezellig Kerstmis vieren met een hapje en drankje? Welke look ga jij uit de kast trekken? Check hier trouwens mijn andere feestdagenlook en hou mijn blog verder in het oog voor een […]

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge