BEAUTY & CARE Review

Etos Longlasting Lipcolor – Review

21 mei 2016
Je zag hem al voorbij komen in mijn favorieten en toen realiseerde ik mij dat deze toch wel een review waard is… Ik heb het over de Longlasting Lipcolor van Etos!
Etos Abricot Pink 1De Longlasting Lipcolor komt in een ietwat gewone verpakking maar is zeker niet lelijk. Vanboven op de dop wordt de kleur goed aangegeven en de draaidop ‘lekt’ nergens (dit heb je soms wel eens met lipgloss of vloeibare lipstick).
Etos Abricot PinkDe applicator heeft de vorm van een druppel en vind ik zelf veel fijner werken dan het welbekende ‘staafje’. Hij neemt de juiste dosis product om 1 lip te doen, ideaal dus!
Etos lip color applicatorDeze Longlasting Lipcolor is verkrijgbaar in 10 kleuren en zelf heb ik de kleur Apricot Pink. Ik zou deze kleur kunnen omschrijven als een zacht roze muted kleur met een klein beetje een metal finish. Hieronder zie je de swatch met 1 strijkje met de applicator. En eerlijk is eerlijk, ik was aangenaam verrast toen ik dat zag!
Apricot pink swatchDe textuur is super romig en zacht en de kleur is echt dekkend. De kleur houdt het ongeveer zo’n 2 uur uit en begint dan helaas langs de binnenkant te vervagen. Dus na je eten of drinken blijf je wel achter met een dun lijntje rondom je lippen omdat de rest van de kleur al weg is. Voor een kleur als Apricot Pink maakt me dat niet zo veel uit maar als dit een donkere kleur was geweest zou het me wel storen. Desondanks ben ik wel echt fan! Anders zou hij ook niet in mijn favorieten gestaan hebben natuurlijk 😉
En voor de volledigheid hieronder een swatch op mijn lippen, full face. Ik heb een zeer bleke huid en Apricot Pink matcht hier ideaal bij. Het is net iets meer dan my lips but better maar niet te opvallend waardoor ik deze graag gebruik om te gaan werken.
Etos Apricot Pink full faceConclusie? Voor de prijs van € 4,99 heeft Etos wat mij betreft hier echt mee gescoord! Ik ga dan ook zeker de andere – niet te donkere – kleuren eens bekijken van zodra ik nog eens in NL ben.
Wat vind jij van deze Etos Longlasting Lipcolor? Iets voor jou?
Liefs,
Mjay ♥
Je kan me volgen via Instagram BloglovinTwitter

 

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Jolanda 21 mei 2016 at 05:59

  Hele mooie kleur! Ik heb zelf een fellere kleur en dan is het inderdaad een stuk storender dat hij niet zo lang blijft zitten
  Jolanda plaatse onlangs…Demak’Up Detox Water ChallengeMy Profile

 • Reply Janneke | Crafty Time 21 mei 2016 at 14:20

  De kleur is heel mooi en staat je goed! Jammer dat hij een hapje of drankje niet helemaal overleefd. Toch ben ik wel heel erg benieuwd en ga ik zeker een kijkje in de Etos nemen! xx
  Janneke | Crafty Time plaatse onlangs…HairinspirationMy Profile

 • Reply Nicole 22 mei 2016 at 15:44

  Oeh wat een mooie kleur!
  Nicole plaatse onlangs…How To Become A Speech Therapist #3My Profile

 • Reply Delphine 22 mei 2016 at 19:23

  Wat staat het je mooi. Voor deze prijs is het niet zo erg om vaker te moeten bijstiften 😉

 • Reply Nikki - Sukhi 14 juni 2016 at 09:44

  Mooi! Ik ben ook gek op lippenstiften en het scheelt een heleboel als het kleine prijsjes zijn;)
  gr, Nikki
  http://www.Sukhi.nl

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge