BEAUTY & CARE Review

Colourpop Super Shock Dare, Animal & Shop – Review

4 juni 2016
Hier is hij! De eerste (van vele) review van Colourpop! En beginnen doe ik met mijn eerste 3 Super Shock oogschaduws, kijk mee.
CP Super Shock FrontDe Colourpop Super Shock Eyeshadow komt in een witte plastic verpakking met een draaidop. Aan de onderkant vind je heel duidelijk de naam van de betreffende kleur. Dit is de eerste oogschaduw die ik heb met een draaidop, wat toch wel wat apart is maar je went er snel aan.
Elke oogschaduw wordt individueel verpakt in een kartonnen doosje.
CP Eyeshadow super shockIk vind het allemaal erg leuk vorm gegeven!
Voor mijn eerste kleuren Super Shock besloot ik te gaan voor niet zo standaard kleuren: Dare, Shop en Animal.
♥ Dare
CP Dare EyeshadowColourpop omschrijft Dare als: Shockingly bright neon purple with hot pink and violet glitter. This shiz should be on lockdown ‘cuz it practically guarantees a wild night you totally do not remember.
En ja hoor, Colourpop is erg goed én origineel in het omschrijven van kleuren! Zelf zou ik Dare inderdaad als een felle paarse kleur omschrijven, waar toch wel een hint blauw in zit. Over de violetkleurige glitters valt inderdaad niet te discussiëren, ZO mooi!
♥ Shop
CP Shop EyeshadowOok Shop vind ik een bijzondere kleur. Volgens Colourpop zelf: Rusty coral in a Matte finish, shopping is cheaper than a psychiatrist!
De foto hierboven doet de kleur echter geen recht aan! In de verpakking is hij echt wel iets lichter en minder ‘terracotta’ dan op de foto. Als je zo meteen de swatches ziet zal je zien dat het inderdaad een oudachtige koraalkleur is. Ondertussen is Shop een grote favoriet als transitiekleur in mijn crease, ideaal om te blenden wanneer je gaat voor een wat donkerdere look.
♥ Animal
En ja hoor, ook de derde kleur Animal is heel uniek! Hij kwam helaas wel gebroken toe maar Colourpop oogschaduws hebben dit probleem vaker. Zelf zeggen ze dat je ze makkelijk kan pressen door middel van een tissue er op te leggen en zachtjes aan te drukken. Dit heb ik wel pas na de foto gedaan want het reliëf in de oogschaduw verdwijnt wanneer je dit doet.
CP Animal EyeshadowAnimal wordt door Colourpop als volgt beschreven: Electric bright neon coral with a subtle flash of gold. This coralicious eye candy shade is so yummy you just wanna eat it.
Echt neon zou ik Animal nu niet geven maar fel is hij zeker wel! De swatch staat echt mijlenver van de kleur in de verpakking vind ik, hij is ZO veel mooier in het echt! En eigenlijk vind ik dat met de andere 2 kleuren ook, kijk zelf maar!
Swatch Dare, Shop, AnimalVan links naar rechts zie je Dare, Shop en Animal. Kijk dan hoe ongelofelijk dekkend de kleuren zijn! Ik stond hier echt versteld van.
De Super Shock Eyeshadows zijn su-pe-r romig om aan te brengen, ongelofelijk. Ze zijn helemaal niet kruimelig, veroorzaken geen fallout en zijn heel gepigmenteerd. Daardoor is het wel lastig om ze aan te brengen met ‘gewone’ kwasten… Zelf vind ik de felle kleuren zoals Dare en Animal het best tot hun recht komen als ik ze met mijn middelvinger aanbrengen en zo ook wat blend. De matte kleur Shop heb ik met een synthetische kwast aangebracht en voor zo’n kleur lukt dat dan weer wel. Check ook zeker even de look die ik reeds met de alle oogschaduws heb gemaakt!
Het moge duidelijk zijn: ik was echt flabbergasted door de oogschaduws van Colourpop en een tweede bestelling is on the way. Ze zijn voor 5 dollar te verkrijgen op colourpop.com. Ze verzenden NIET naar België en Nederland maar bestellen is sinds enige tijd wel erg makkelijk geworden. Wil je weten hoe? Kom dan gezellig in de Facebookgroep ‘NL/BE Colourpop Fanatics’. En hou intussen je geld erg goed vast haha 😉
Heb jij al ervaring met Colourpop? Zou het iets voor jou zijn?
Liefs,
Mjay ♥
Je kan me volgen via Instagram BloglovinTwitter

 

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Astrid 5 juni 2016 at 19:48

  Wat een gave kleuren! Ga ook je look even bekijken.
  Astrid plaatse onlangs…Echtepostiscool juni 2016My Profile

 • Reply Mariska 7 juni 2016 at 07:44

  Colourpop is zo ontzettend mooi he! Heb ook al een aantal bestellingen gedaan. Heb je look even bekeken, die is ook gaaf 😀
  Mariska plaatse onlangs…The Glow must go on | Essence x Beautylab palette review & lookMy Profile

 • Reply Marushi 7 juni 2016 at 18:26

  Wat een prachtige kleuren zeg! voor die paarse, wow! -x-
  Marushi plaatse onlangs…Plog #13| Verjaardag, High tea, VriendinnenMy Profile

 • Reply Griet 8 juni 2016 at 18:10

  Ik ben er nog steeds erg benieuwd naar! Deze oogschaduws zien er alvast supermooi uit!

 • Reply Tanja 10 juni 2016 at 20:57

  Die Animal zie ik volledig zitten!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge