BEAUTY & CARE

Bloggers Collab – Zomerlook

4 juli 2016
De lieve Mariska had een super leuk initiatief op Facebook gezet: een samenwerking onder bloggers om een zomer look te maken! Daar deed ik natuurlijk graag aan mee en ik laat jullie vandaag mijn look zien.
Zomer Look 1Ik kon me niet bedwingen en ben alweer aan de slag gegaan met mijn Urban Decay Alice in Wonderland palette! Als ik aan de zomer denk, denk ik meteen aan felle kleuren én de zon. Ik heb daarom oranjetinten gecombineerd met een felle toets paars.
Zomerlook 3Reflection heb ik als basis gebruikt over mijn heel ooglid. In het midden bracht ik Duchess aan en dit blende ik in mijn buitenste ooghoek met Paradox. Als highlight bracht ik in mijn binnenste ooghoek Lily aan. Het leek me ook wel eens leuk om iets anders te doen dan normaal en dus bracht ik nepwimpers aan! Ik doe dit bijna nooit maar voor nu vond ik het een toegevoegde waarde. Het zijn de fluffy wimpers van de Eylure x Beautygloss lijn.
Zomerlook 4Op mijn onderste waterlijn heb ik Gone Mad aangebracht en uitgeblend.
Om de look helemaal af te maken bracht ik nog een lipstick aan, deze in de kleur Shade 7 van MUA. En tot zover deze zomerlook! Check ook zeker even Mariska haar post met de verzameling van alle looks, erg fijn om te zien en inspiratie op te doen.
Liefs,
Mjay ♥
Je kan me volgen via Instagram BloglovinTwitter

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sofie Katelijne 4 juli 2016 at 08:39

  Oh, jaloers dat je dat AIW palette hebt kunnen scoren van UD, wou het ook zo graag! Mooie look heb je gemaakt, zomers en toch heel draagbaar!
  Sofie Katelijne plaatse onlangs…One Year of Sofie KatelijneMy Profile

 • Reply Jolanda 4 juli 2016 at 11:00

  Wat mooi! Staat je ontzettend goed!! En dat palette, tja, kan er niets anders van maken dan: dat wil ik ook!!!
  Jolanda plaatse onlangs…Redken Beach Envy VolumeMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge