BEAUTY & CARE Review

Black Up Lipstick – Review

11 februari 2016
Zo’n 2 jaar geleden ontdekte ik dat ICI Paris XL tijdens de solden serieuze kortingen geeft op make-up. Vaak zijn dit kleuren die uit het assortiment gaan, maar ze zijn daarom zeker niet minder mooi! En zo leer je direct een product kennen zonder dat je de volle pot moet betalen. Who doesn’t like that? 😉 Tijdens de solden afgelopen maand stuitte ik op de lipsticks van Black Up. Ze waren afgeprijsd naar -70%! Ik besloot 2 kleuren mee te nemen.
BlackUpFrontBlack Up is in feite -zo zeggen ze zelf- een merk gespecialiseerd in donkere huidstinten. Heel erg fijn dat dit bestaat! Zelf ben ik net het tegenovergestelde maar voor een lipstick maakt dat weinig uit als je de juiste kleur hebt. Ik bracht kleur 6 en 7 mee. Zoals ik al dacht zijn ze niet meer in het assortiment te vinden maar het leek me wel fijn de review online te zetten om jullie te laten kennismaken met deze lipsticks.

IMG_6406

De verpakking stond me ook al meteen aan. Strak en zwart met een mooie opdruk van het merk. Aan de onderkant kan je zien welke kleur je vast hebt.

IMG_6417

Eenmaal uit de huls zie je dat de lipsticks gegraveerd zijn met Up. It’s all about the details. Kleur 06 kan ik het best beschrijven als een gemuteerde bruine kleur die neigt naar rood. 07 daarentegen is eerder kersenrood.

IMG_6428

De kleuren die je in de huls ziet zijn eigenlijk identiek aan de swatches. Ik was echter wel (negatief) verbaasd over de dekking van de lipsticks. Op de swatches hieronder is links 1 veeg en rechts een aantal vegen om de kleur zo dekkend mogelijk te krijgen.

IMG_6437

IMG_6436

Langs de ene kant is het uiteraard fijn dat je de kleur kan opbouwen maar ik had eigenlijk verwacht dat ze toch meer dekkend zouden zijn vanaf de eerste veeg.

BlackUpSwatch

Beide lipsticks zijn heerlijk romig en glijden over je lippen. Ik weet dat matte lippen erg in zijn op dit moment maar net daarom kan ik dergelijke satijnen, romige lipsticks nu des te meer appreciëren. Het aanbrengen ging dan ook erg goed. 06 dekt net iets meer dan 07 en ik heb ook de indruk dat hij langer bleef zitten. Na een halfuurtje leek het alsof 07 begon te bloeden dus ik denk dat ik hier volgende keer een lippotlood onder ga doen. Dan is ook meteen het probleem met de dekking verholpen.

IMG_6433

Overall ben ik blij met de lipsticks en ik vind ze, ook vanwege hun mooie kleuren, een aanwinst. Maar ik zou er geen € 19,70 voor neertellen. Moest je ze vinden in de volgende solden, give them a try!
Heb jij al ervaring met Black Up? Lijken de lipsticks je iets?
Liefs,
Mjay ♥
Je kan me volgen via Instagram BloglovinTwitter

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Nicole 11 februari 2016 at 07:34

  Leuke lipsticks, maar wel erg prijzig!
  Nicole plaatse onlangs…Balea Micellair Cleansing WaterMy Profile

  • Reply admin 11 februari 2016 at 14:42

   Vind ze idd ook aan de dure kant voor wat ze zijn!

 • Reply Mariska 11 februari 2016 at 07:51

  Denk dat het net niet iets voor mij zou zijn, vind de kleurtjes je wel leuk staan!
  Mariska plaatse onlangs…Nail look & how to | Ombre en glitterMy Profile

  • Reply admin 11 februari 2016 at 14:39

   Dankje!

 • Reply Kiss & Make-up 11 februari 2016 at 10:47

  Klinkt niet slecht, maar ze zijn inderdaad wel duur voor wat ze zijn.
  Kiss & Make-up plaatse onlangs…Looking pretty on the piste: my beauty routine for skiingMy Profile

 • Reply Inaya 11 februari 2016 at 11:20

  Voor die prijs ga ik liever voor Mac, maar wel een mooie kleur.
  Inaya plaatse onlangs…I Heart Makeup Naked Chocolate palette reviewMy Profile

  • Reply admin 11 februari 2016 at 14:39

   Ik vind de prijs ook inderdaad aan de hoge kant..

 • Reply Saraya 11 februari 2016 at 18:39

  Twee mooie kleurtjes, ze staan je trouwens alletwee prachtig 🙂
  X
  Saraya plaatse onlangs…Playboy Bronze Bunny & Blushing Bunny / Matte Bronzing Powder & Shimmer Bronzing PowderMy Profile

 • Reply De Dotties 11 februari 2016 at 20:58

  De prijs vind ik er ook iets teveel voor, maar als er een goede korting is dan misschien wel!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge