BEAUTY & CARE

#30daylipchallenge – Update 1!

10 juli 2015

Voor een uitdaging ben ik altijd wel te vinden en medeblogster Natasja had een hele mooie bedacht: de 30 Day Lip Challenge!
Samen met enkele andere blogsters doen we hier aan mee en delen we onze foto’s en ervaringen. Ook is er soms een mini-uitdaging op Instagram wat wel leuk is voor de afwisseling!
Het is dus de bedoeling om 30 dagen lang verschillende lipsticks te dragen. Gelukkig voor mij is dit verspreid over 40 dagen waardoor we 10 ‘lipstickvrije’-dagen hebben. Die kan ik wel gebruiken kan ik je zeggen 🙂
Kijk mee naar mijn eerste 4 lipstick selfies!
pizap.com14365571574111

Alvast mijn excuses dat niet alle foto’s dezelfde vormgeving hebben. Dit komt doordat ik soms op de trein fotografeer of soms ook om 18u ’s avonds wanneer ik besluit mijn lipstick bij te werken 😉

Dag 1:
Dag 1 heb ik gekozen voor mijn ultieme favoriet: Natural Beauty van Essence. Deze zorgt instant voor een frissere uitstraling zonder echt de indruk te geven dat je lipstick draagt.
En heel erg budgetproof!

Dag 2:
Mijn 2de dag was perongeluk al de eerste challenge op Instagram! Dit was My Favorite Colored Lip Balm. En eigenlijk vind ik alle lip balms van de Hema heel erg fijn! Dus ik besloot te gaan voor een zachte peachy kleur. In zonlicht zie je dat hij heel mooi glanst maar dit komt helaas niet over op de foto.

Dag 3:
Na de 2 rustigere kleurtjes besloot ik op de derde dag te gaan voor een fel roze lipstick van Catrice: Me, My Macaron & I. In feite is hij wat donker roze maar alsnog wordt alle aandacht naar mijn lippen getrokken als ik deze kleur draag.

Dag 4:
Time for something red! Mijn ultieme matte rode kleur “ik draag rode lipstick zonder op te vallen”. Ook dit is er eentje van Essence en ik vind de kleur werkelijk prachtig! Hij is diep rood en mat waardoor hij in mijn ogen ook bij alle soort make-up past, zowel dag- als avondmake-up. De kleur noemt trouwens On The Catwalk.
Helaas komt hij op de foto niet zo donker over zoals hij in real life is!

En tot zover mijn eerste update! Kijk ook zeker even bij mijn medeblosters Jasmijn en Amy hoe zij het doen met de challenge 🙂
Verder kunnen jullie me trouwens volgen op Instagram waar ik sommmige ‘lipstickselfies’ op zet!
En als jullie graag mee doen, deel het in de comments!

Liefs,
Mjay.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Jana 10 juli 2015 at 23:50

  Mooie lipsticks! Natural Beauty komt sowieso ook nog voorbij bij mij want ik vind hem ook prachtig!

 • Reply Rebecca Hensman 11 juli 2015 at 10:24

  Super leuk idee!

 • Reply Amy 11 juli 2015 at 12:38

  Leuk om te zien hoe het bij jou gaat inmiddels! 😀 On The Catwalk is mijn favoriet van dit lijstje.

  • Reply Mjay 30 juli 2015 at 13:35

   Dat is ook mijn “go to lipstick” haha 🙂

 • Reply Deborah van den Berg 22 juli 2015 at 21:03

  Leuk! Die van de Hema is mooi!

  • Reply Mjay 30 juli 2015 at 13:35

   Die vind ik ook heel mooi ja!

  Leave a Reply

  CommentLuv badge